2015-10-16 09:36:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma ne üzleteljen!

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha több a teendője, mint égen a csillag, annak csak örülhet. Ez azt jelenti, hogy a munkahelyén foglalkoztatják, s nincs pangás a vállalkozásaiban sem. A feladataival ragyogóan boldogul, kitűnő érzékkel talál rá a helyes megoldásokra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az elképzelései lassacskán megvalósulnak. A kollégái, akik eddig azt hitték, hogy csak henceg, most meglepődve csodálják önt. Ha a részletekbe beavatja a partnerét is, ő megbocsátja majd, hogy mostanában kissé elhanyagolta.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr jó kapcsolatban áll a Holddal. Nem kell semmi rosszra számítania, teljes erővel és jó kedvvel vetheti bele magát a munkába. Simán haladhat a célja felé, és az elismerés is gyorsan megérkezik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma ne üzleteljen, ha nem muszáj. A munkahelyén vigyázzon, ha nem akarja, hogy a szájukra vegyék az emberek, a pletykák sokat árthatnak a későbbiekben. Ha nem törődik velük, akkor hamarabb vége lehet a kínos helyzeteknek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap szemben áll az Uránusszal. Elfáradt, és talán segítségre is szorul, ezért ne legyen rest azok társaságát keresni, akik szívesen kényeztetnék. Ma türelmes és megértő lesz, mert ön sem vágyik a „csatamezőre”.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az élet egy szokatlanul zűrös nappal „ajándékozza meg”, este pedig egy családi veszekedés kellős közepében találhatja magát. Meg se próbáljon a békebíró szerepébe bújni, mert az nagyon rosszul sülhet el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy tűnik, ez a nap kétszer olyan hosszú lesz, mint a többi, pedig csak nehezebben múlik az idő a tétlenség miatt...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Olyan vehemenciával veti bele magát a munkába, mint még soha. A környezetében élők „energiaválságát” is önnek kell megoldania, és lelket önteni a csüggedőkbe. Jó lenne, ha meg tudná őrizni ezt a lendületet. A bolygók szerint szerencsés napoknak néz elébe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Össze kell egyeztetnie a magánéletét a munkájával. Igyekezzen kiengesztelni a kedvesét, mert ugyancsak elhanyagolva érezheti magát, lássa be, hogy jogosan. Beszélgessen többet vele a munkájáról, avassa be jobban a saját dolgaiba, így ő is megértőbbé válik majd.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne gyűjtögessen, és ne őrizzen felesleges holmikat a lakásában, mert az áttekinthetetlenség sok bosszúságot okoz. A nagytakarítás ideje az érzelmi életében is időszerű: lehet, hogy a tevékeny egyedüllét többet ér, mint egy rossz párkapcsolat...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hét utolsó munkanapján sok teendő vár önre, és ráadásul az egészsége sincs a topon, a szervezete tiltakozik a túlerőltetés ellen. A legjobbat akkor tenné önmagával, ha kivenne egy szabadnapot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Végre javul az állapota, és ha valamivel több elszántságot tanúsít majd, még átlagon felüli eredményt is elérhet. Ennek ellenére ne essen túlzásokba, örüljön annak, hogy könnyebben megy a munka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: